• Natalia 001
  • Underside Slider 3
  • Underside Slider 2
  • Underside Slider 1
  • Stemningsbillede 05

Akut tandlæge i Fredensborg – Har du brug for en akut tandlæge?

Her hos Tandklinik Lyhne i Fredensborg kan du naturligvis få en tid hos en af tandlægerne akut, hvis du står i en presset situation, hvor du har brug for at hjælp. Som fagfolk er det yderst vigtigt for os at hjælpe dig, hvis du har tandsmerter. Så hvis du fx får akut tandpine, tilbyder vi altid hjælp samme dag.

Vi klarer din knækkede tand, tabte fyldning og andre akutte tandproblemer

Det er vigtigt at få behandlet tandpine og -smerter i en fart, da det selvfølgelig er udtryk for, at der er noget galt med dine tænder. Hos os er du i sikre hænder, da vores tandlægestab er kendetegnet ved erfaring, ekspertise og omsorg. For at sikre den gode oplevelse, tager vi altid god tid til vores patienter, og hvis du lider af tandlægeskræk, tager vi naturligvis ekstra hensyn til dig – også når du besøger os akut.

Professionelle og moderne faciliteter

Vores klinikfaciliteter er topmoderne – hele vejen rundt. Det vil sige, at alt fra behandlingsstolen til instrumenterne i behandlingsrummet er højtprioriterede til glæde for dig, ligesom at vi altid er opdaterede på den nyeste viden, materialer og behandlingsmetoder. Slutteligt har vi bevidst forsøgt at skabe smagfulde og rolige omgivelser for at tage brodden af den værste eventuelle ventetid og måske angst ved dit akutte tandlægebesøg.

Har du brug for en akut tandlægetid? Ring til os nu

Har du akut brug for en tandlæge, er vores telefon åben på 4848 1122. Du finder vores klinik på Jernbanegade 7 – i hjertet af Fredensborg.

×