• Underside Slider 3
  • Natalia 001
  • Underside Slider 2
  • Stemningsbillede 05
  • Underside Slider 1

Lørdagsåben tandlæge i Fredensborg – fordi vi kan

Leder du efter en tandlæge, der har lørdagsåbent, er du kommet til det rette sted. For her hos Tandklinik Lyhne i Fredensborg, har vi nemlig også åbent på ugens sjette dag – to gange om måneden, nemlig lørdage i lige uger. Det har vi valgt at gøre for at sikre vores patienters gode oplevelse i forbindelse med tandlægebesøg. Vi har nemlig forståelse for, at det fx kan være svært finde tid til tandkontrol, hvis arbejdskalenderen er tæt pakket.

Vi brænder for den gode tandpleje

At vi gør en dyd ud af at imødekomme vores patienter, kommer ikke kun til udtryk ved at have lørdagsåbent tre gange om måneden, men også ved at vi konstant bestræber os på at blive endnu bedre til vores arbejde. Vi dygtiggør os konstant og kontinuerligt ved at deltage ofte og løbende i kurser. Vi brænder for at sikre vores patienters sundhed, så på den måde kan du altid vide dig sikker på, at du her hos os får kompetent, professionel og pålidelig tandpleje, hvor faciliteterne er moderne såvel som behagelige. Vi er tålmodige, grundige og effektive, og vi tager os altid god tid til vores patienter – også om lørdagen.

Ses vi på lørdag?

Vi kan træffes på telefon 4848 1122, ligesom du nemt og hurtigt kan bestille tid til tandlægen her på siden, også hvis lørdag passer dig bedst. Vores klinik er belejligt placeret i hjertet af Fredensborg på Jernbanegade 7, hvor vi ser frem til at tage imod dig.

Bestil tid her

×