• Underside Slider 3
  • Underside Slider 2
  • Natalia 001
  • Underside Slider 1
  • Stemningsbillede 05

Leder du efter en dygtig tandlæge i Espergærde og omegn?

Tandlæge nær Espergærde

Tandlæge Espergærde

Dine tænders sundhed er vigtigt for din fremtid. Du skal passe godt på dine tænder nu, da dårlige tænder kan medføre mange smerter og kosmetiske gener i det lange løb. En god måde at beskytte sine tænder er ved at børste dem to gange dagligt og rense dem med tandtråd i ny og næ. Men det er også vigtigt at besøge din tandlæge minimum en gang om året for at få et ekspertblik på dine tænder.

Vi er en tandlæge tæt ved Espergærde, som kan hjælpe dig med et professionelt tandeftersyn eller tandpleje, hvis du eksempelvis har huller eller andre tandproblemer.

gruppebillede

Har du tandlægeskræk?

Mange danskere lider af tandlægeskræk, og det kan have alvorlige konsekvenser for tændernes sundhed. Hvis du leder efter en tandlæge tæt ved Espergærde, som kan hjælpe dig mod din tandlægeskræk, så er du kommet til det rette sted. Vi lægger stor vægt på at skabe en troværdig proces, hvor du føler dig tryg under hele behandlingsforløbet. Vi begynder altid med en dialog omkring din behandling, så du ved hvad der vil ske, inden du sætter dig i tandlægestolen. Samtidig har vi skabt en hyggelig og afslappende klinik. Ligeså snart du sætter foden inden for i vores klinik, vil du med det samme føle, at du befinder dig i trygge omgivelser. Vores klinik summer af en hyggelig atmosfære, hvor afslappende musik og flot indretning skaber en god og behagelig stemning. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tilpas, hver gang du besøger vores hyggelige klinik.

Du finder vores tandlæge omkring Espergærde

Hvis du har smerter i tænderne eller behov for et eftersyn for en sikkerheds skyld, så er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores klinik. Vi er en tandlæge, som er kendetegnet for et højt serviceniveau, en gennemsigtig proces og en stor professionalisme. En god dialog er altid et godt udgangspunkt for en god oplevelse. Du kan derfor med fordel tage en snak med os, inden du bestiller en tid til tandlægen.

Hvis du allerede nu er parat til at booke en tid hos os, kan du gøre det via vores online tidsbestilling her på hjemmesiden. Ellers er du velkommen til at ringe til os.

Bestil tid her

 

Du finder vores tandlæge i Fredensborg, som er tæt ved Espergærde. Du kan se den præcise adresse her -og et forslag til kørselsvejledning fra Espergærde:

Find rutebeskrivelse fra Espergærde til vores tandlæge i Fredensborg

×