• Natalia 001
  • Underside Slider 3
  • Underside Slider 2
  • Underside Slider 1
  • Stemningsbillede 05

Søger du en tandlæge som ligger placeret tæt ved Nødebo?

Som tandlæge er det vigtigt at have et solidt grundlag for den behandling, man tilbyder sine patienter. Der skal være tryghed, så patienten er sikker på at få den bedste behandling og kan føle sig i gode hænder. Det sikrer vi dig altid hos vores tandlægeklinik ved Nødebo

Vi ved alle, at forebyggende tandpleje er vigtigt, når tænderne skal holde hele livet. Her hjælper vi dig gerne, således at du ikke senere kommer ind i store tandarbejder, som kan være både pinefulde og dyre. Derfor rådgiver vi dig hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Tandlæge nær Nødebo

Vort klare mål hos tandklinik Lyhne er, at dine tænder skal holde længst muligt og også se pæne og sunde ud. I den forbindelse er det vigtigt at pointere, at du ikke skal holde dig tilbage fra at komme. Vi oplever, at patienter holder sig væk på grund af flovhed over deres tænder eller fordi, de ved, der er gået lidt lang tid siden sidste tandeftersyn. Hos os er der ingen grund til flovhed; vi tager samtalen lige præcis derfra, hvor du er!

Når der skal en behandling til, kan du regne med, at behandlingen planlægges med baggrund i den nyeste viden, og at det er den bedste behandling, du får. Du kan også være sikker på, når du lægger dig i stolen, at enhver behandling hos os gennemføres med størst mulig omhu.

Vi laver alt inden for tandlægeområdet; intet er for småt eller stort. Og Vi lægger naturligvis sammen planen for behandlingen, så du hele tiden ved, hvad der foregår. Med andre ord, er du i sikre hænder, fra du kommer, til du går, når du vælger tandlægen ved Nødebo som din tandlæge.

Velkommen hos os til et samarbejde, som sikrer dig gode og pæne tænder i lang tid fremover!

Bestil tid her

Rutebeskrivelse fra Nødebo til tandklinikken i Fredensborg

Her finder du en let vejledning, som beskriver, hvordan du ankommer til vores tandlægeklinik:

×