• Natalia 001
  • Underside Slider 3
  • Stemningsbillede 05
  • Underside Slider 2
  • Underside Slider 1

Tandkrone på en dag

Kronebehandling med Cerec-teknologi

I dag tillader teknologien os at give vores patienter behandlinger, der både er mere effektive, holdbare og hurtigere at udføre. Løbende forbedres teknikker og teknologisk udstyr, så vi kan sikre vores patienter behandlinger, der giver resultater, der holder meget længere end tidligere. Hos Tandklinik Lyhne er vi glade for at kunne tilbyde vores patienter kronebehandlinger, der er påbegyndes og afsluttes samme dag.

Med Cerec-teknologien har vi mulighed for at fremstille din krone på klinikken, hvilket vi ved sparer vores patienter for den transport -og ventetid, som ellers forbindes med en kronebehandling. Det betyder for vores patienter, at de på samme dag, som de møder op i vores klinik kan få behandling og gå hjem igen med kosmetologiske forbedringer i form af en eller flere kroner.

cerec logo

Behandlingsprocessen for tandkroner

Inden vi påbegynder vores behandling, vil vi foretage en grundig undersøgelse af dine tænder og mund for at vurdere om kroner er den rette behandling til dig. Vi er altid interesseret i at give dig vores bedste anbefalinger og rådgivning, og vi vil derfor kun foretage en behandling, hvis vi mener, at det rette at gøre for dine tænder og munds sundhed.

Er kroner en god løsning for dig, vil vi tilslibe den eller de tænder, som skal have påsat tandkronen. Derefter vil vi foretage en scanning af den tilslibede tand, som sikrer, at vi får produceret en tandkrone, der passer perfekt. Ved at scanne den tand, der blevet tilslebet slipper du som patient for at få ubehageligt aftryksmateriale i munden til et afstøb af dine tænder, og du vil få dine endelige, permanente krone på allerede samme dag. Du kan finde yderligere information om og gode råd til tandkroner her.

Cerec kroner er fremstillet i et materiale, der er kaldet Emax/Empress Keramik, der er et 100 pct. metalfrit materiale. Det skal sørge for, at du får en ny tandkrone, der ser æstetisk naturlig ud, passer til din naturlige tandbue og giver et holdbart resultat, du kan nyde i mange år fremover.

Bestil tid her

×