• Underside Slider 2
 • Underside Slider 1
 • Underside Slider 3
 • Natalia 001
 • Stemningsbillede 05

Tandblegning på klinikken (Varighed max. 1 time)

Tandblegning er et kosmetisk tandindgreb, der henvender sig til dig, der ønsker at få hvidere tænder.

Hos Tandklinik Lyhne tilbyder vi tandblegning på vores klinik i Fredensborg, hvor vi med sikre og veldokumenterede metoder kan få dine tænder til at fremstå hvidere. Vi foretager nemlig klinikblegning med et blegemiddel, der fjerner misfarvninger ved at ændre på strukturerne i de misfarvende stoffer, der er trængt ind i emaljen på dine tænder.

Vores tandblegning er således ikke skadeligt for dine tænder, og indgrebet er både skånsomt og sikkert.

Tandblegning

Flottere smil med tandblegning

Vores tænder spiller ikke alene en stor rolle for det førstehåndsindtryk, andre mennesker møder, men de har også en central betydning for vores eget selvbillede. Derfor går mange mennesker op i, hvordan deres tænder ser ud, men det er desværre langt fra ualmindeligt, at tænders udseende ændres over tid som resultat af de ydre påvirkninger, tænderne udsættes for.

Heldigvis er det muligt at få et flottere smil med tandblegning. Tandblegning gør nemlig dine tænder naturligt hvidere, således at du trygt kan smile bredt. Der er med andre ord professionel hjælp at hente for dig, som ærgrer dig over dine tænders farve – vi tilbyder at hjælpe dig, som bor i Fredensborg og omegn, med at få et flottere, hvidere smil.

Hyppige årsager til misfarvning af tænder

Når du får foretaget en almindelig tandrensning, fjerner vi blandt andet misfarvninger på tænderne. Ikke desto mindre kan længere tids indtag af visse føde- og drikkevarer lede til dybe misfarvninger af tænderne, som ikke kan fjernes gennem tandrensning.

Nogle af de største syndere, når det gælder misfarvning af tænder, er:

 • Rødvin
 • Kaffe og te
 • Sodavand og juice
 • Rygning og andre nikotin- og tjæreholdige produkter
 • Lakrids
 • Bær
 • Krydderier

Derfor kan det være nødvendigt at benytte sig af tandblegning for at få bugt med misfarvningerne.

Få tandblegning i vores klinik

Med tandblegning på vores klinik kan du se frem til professionel tandblegning, hvor vi bruger det bedste og nyeste udstyr til at gøre dine tænder hvidere.

Alle de personer, som henvender sig til os med et ønske om at få bleget deres tænder, gennemgår en grundig forundersøgelse. Denne undersøgelse har til formål at kontrollere tændernes sundhed og dermed sikre, at tænderne er egnede til blegning. De fleste mennesker kan få bleget deres tænder, men er dine tænder meget slidte, plaget af syreskader, eller har du betændelse i tænder og tandkød, frarådes tandblegning.

Selve tandblegningen i vores klinik foregår ved, at dine tænder påføres et blegemiddel, mens tandkød og slimhinder er beskyttet. Dette blegemiddel er en gel, der er mild mod tænderne men samtidig effektiv nok til at give dig et synligt resultat.

Når blegegelen er påført, lyses der med et koldt laserlys på tænderne. Varigheden af blegningen varierer fra person til person, men tager typisk 1 time. Herefter er dine tænder blevet bleget, og du kan nyde dine hvidere tænder.

Bestil tid her

×