• Underside Slider 1
  • Underside Slider 3
  • Stemningsbillede 05
  • Natalia 001
  • Underside Slider 2

Information

Vi syntes, at det vigtigt at være opdateret med de nyeste materialer, instrumenter og behandlinger, så vi altid kan give dig den bedst mulige behandling.
Vi rådgiver gerne vores patienter om fordele og ulemper ved de forskellige behandlingsformer, der er til rådighed i dag. Vi kan også tilbyde informationsmateriale og artikler. Er der behov for en uddybende snak, specielt ved omfattende behandlingsplaner eller andet, er du velkommen til at kontakte din tandlæge.

Ring evt. til receptionen først med dine spørgsmål, så vi kan se journalen igennem og forberede os.
Vores kliniksekretær er også ansvarlig for økonomiske aftaler og kan rådgive nærmere om en eventuel finansieringsmulighed. Ved behandlingens afslutning udskrives regningen i henhold til overenskomst med den offentlige sygesikring. Betaling kan foregå enten kontant, med dankort eller ved girokort.

Hygiejne

På tandklinikken arbejder vi med sterile instrumenter for ikke at udsætte dig for smitterisiko.
Hygiejnen til og mellem hver patient er vigtig, så der ikke overføres bakterier eller virus. Vi benytter engangs handsker, sug og glas.

Ligeledes er afdækningsartikler til alle patienter engangsartikler.
Boremaskiner, bor og instrumenter forbehandles med desinfektionsvæske, der er aktiv imod hiv og hepatitis (leverbetændelse);
Afslutningsvis varmebehandles alle instrumenter i autoklave så de er sterile til næste behandling.

Ved akut tandpine

Har du akut brug for en tandlæge, kan du altid ringe til os på 4848 1122.

×