• Natalia 001
  • Underside Slider 2
  • Underside Slider 3
  • Underside Slider 1
  • Stemningsbillede 05

Søger du en Tandlæge ved Humlebæk?

Tandlæge nær Humlebæk

Tandlæge Humlebæk

Vi ligger kun et stenkast fra Humlebæk, men den lille ekstra tur kan let spare dig for mange penge alligevel.

De fleste har nok hørt beretninger om en patient, der efter en behandling hos tandlægen ikke kunne huske, hvad det var, der var blevet lavet, og hvorfor. Det kan du være sikker på, ikke sker hos os. En helt basal og vigtig ting hos tandklinik Lyhne er, at du ved, hvad der foregår – både før, under og efter din tandbehandling. Det er dine tænder, og dig, der skal bruge dem hele livet.

Dette mærker du fra du kommer ind på klinikken første gang. Vores medarbejdere vil hele tiden sørge for, at du er velinformeret.  I hele vores tandlægefaglige arbejde lægger vi stor vægt på en grundig samtale med dig om dine tandproblemer for at sikre, at du er fuldt orienteret om, hvad der foregår.

gruppebilede

Hos tandlægen ved Humlebæk kan du roligt stille høje krav til tandbehandlingen.  Vi garanterer dig den højeste faglige kunnen. Vi kender de nyeste materialer og behandlingsformer og foretager løbende vurderinger af de nye muligheder.  Naturligvis er vores medarbejdere også løbende på efteruddannelse, så vi kan fastholde den høje kvalitet i vores arbejde. Når din tandlæge skal foretage et tandeftersyn i din mund, er det afgørende at du føler dig sikker på, at tandlægen kan sit kram.

Derfor kan du også regne med, at vi altid tilpasser behandlingen til dig og din situation. Vi sikrer, at du er med hele vejen, og ved, hvad der foregår. Det har højeste prioritet hos os, at der altid er en god kontakt mellem patienten og behandleren.

Klinikfaciliteter – der er værd at køre efter

Vores specielle behandlingsstole former sig efter kroppen, og den specielle tempur nakkestøtte gør det yderst komfortabelt. Dertil har vi tæpper, puder med røierkugler til knæhaserne m.v. Alt sammen for at skabe behagelige oplevelser for vores patienter. Besøg os uforpligtende og få en snak med vores tandlæger for at se, om vi skal være din nye tandlæge Helsingør, Tandlæge Humlebæk

Når målet er at have gode tænder hele livet, er forebyggelse vigtigt. En af vores væsentligste opgaver er derfor at vejlede dig, så du fremover kan slippe for de store tandbehandlinger. Ikke fordi vi ikke gerne vil se dig, men det er vigtigere for os, at du har gode tænder hele livet igennem. En af de bedste metoder til at bevare sine sunder tænder vil, udover din daglige tandpleje, altid være at komme regelmæssigt til tandlægen og få foretaget et tandrensning. Nogle patienter har kun behov for at komme til tandlægen en enkelt gang årligt, mens andre har behov for flere besøg. Som patient hos os, vil du altid få en rådgivning, der er i din bedste interesse. Hvis vi råder vores patienter til at komme flere gange årligt, vil det uden tvivl skyldes, at et manglende besøg i det lange løb vil kræve flere og dyrere behandlinger.

Er du patient hos os, kan vi garantere, at vi giver dig vores bedste faglige vurdering og rådgivning, der skal sikre dig sunde og velholdte tænder.

Bestil tid her

Rutebeskrivelse fra Humlebæk til vores tandlæge i Fredensborg

Har du lyst til at besøge vores klinik, kan du på kortet herunder, hvordan du kommer herhen. Det tager blot et lille kvarter i bilen eller 30 min. med bussen 370, som kører lige til døren.

×