• Underside Slider 3
  • Stemningsbillede 05
  • Underside Slider 2
  • Natalia 001
  • Underside Slider 1

Søger du en Tandlæge i Nivå eller Kokkedal?

Tandlaege-nivaa

Tandlæge nivå

Vi ved alle, at det er vigtigt at holde vores tænder sunde og gode hele livet. Den gennemsnitlige levealder stiger, og dermed er det blevet endnu vigtigere end tidligere, at vores tænder bliver passet og plejet godt. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken tandlæge, man vælger. Det skal være en tandlæge, man føler, at man kan have tillid til, og der skal selvfølgeligt være det nødvendige, høje faglige niveau, så man føler sig i trygge hænder. Hos tandklinik Lyhne kan du regne med dette.

gruppebillede

Din tandlæge skal udføre et arbejde, der kan holde, og som sikrer, at tænderne fungerer, som de skal. I den sammenhæng bliver det vigtigere og vigtigere også at forebygge, og her kan din tandlæge også hjælpe.  Tandlægen ved Nivå vil gerne samarbejde med dig for at leve op til målet om, at dine tænder holder hele livet. Derfor er rådgivning og information om tandpleje lige så vigtig som selve tandbehandlingen hos os.

På baggrund af vores kendskab til de forskellige behandlingsformer, og ved at anvende de nyeste teknikker og materialer, sikrer vi, at den behandling, du får hos os, er så god som overhovedet muligt.  Gennem løbende efteruddannelse er vi hele tiden opdateret på, hvilke nye teknikker og materialer, der dukker op.

Det er vigtigt, at du gennem hele forløbet får en god vejledning. Derfor vurderer vi løbende de nye muligheder og vejleder dig på baggrund heraf. På den måde får du det bedst mulige grundlag for at vælge den behandling, der vil være bedst for dig. De behandlinger, din tandlæge udfører på dig, kan få betydning for dit liv de næste mange år. Forud for en behandling skal vi derfor sammen sikre, at det er den rigtige behandling, der bliver foretaget.

Bestil tid her

Find vej fra Nivå

Vi byder dig velkommen hos vores tandlægeklinik nær Nivå og glæder os til et samarbejde om dine tænder.

Her på kortet kan du let se, hvordan du ankommer til vores adresse fra Nivå:

 

×