• Underside Slider 2
  • Underside Slider 3
  • Stemningsbillede 05
  • Natalia 001
  • Underside Slider 1

Tandlæge med studierabat i Fredensborg – fordi vi forstår dig

At være studerende er notorisk kendt for at være ensbetydende med at leve på budget. Her hos Tandklinik Lyhne i Fredensborg har vi naturligvis forståelse for, at det kan være svært at prioritere tandlægebesøget, hvis du er studerende, men samtidigt er vi også passionerede omkring at sikre vores patienters sundhed. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde studierabat på 10% på frie ydelser.

Husk lige tandbørsten og de løbende kontroller – det betaler sig

Vi ser desværre alt for tit, at patienter ikke har prioriteret tandlægebesøget, før det er kritisk. Derfor er det utroligt vigtigt, at du som studerende får tjekket dine tænder regelmæssigt. For disse løbende tandkontroller kan virkelig betale sig – både økonomisk og sundhedsmæssig og på den korte og lange bane.

Hvad er frie ydelser?

Vi tilbyder som nævnt studierabat på 10% på frie ydelser. Det vil sige, at det desværre ikke gælder de løbende tandkontroller, hvis pris er fastsat af Den Offentlige Sygesikring og Tandlægeforeningen. Frie ydelser er derimod større indgreb, som fx fjernelse af en visdomstand, bedøvelse og rodbehandlinger m.m. Og det er netop her, at du kan få 10 % i rabat, hvis du er studerende. For at opnå rabatten skal du kunne dokumentere, at du er optaget på en SU-berettiget uddannelse.

Bestil en tid allerede i dag

Hvis du leder efter en tandlæge med studierabat i Fredensborg, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har adresse på Jernbanegade 7, og vores telefonnummer 4848 1122. Du kan naturligvis også bestille tid her på siden. Har du brug for en akut tandlæge er du også velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at se dig.

Bestil tid her

×