• Underside Slider 1
  • Underside Slider 2
  • Underside Slider 3
  • Stemningsbillede 05
  • Natalia 001

Søger du en ny tandlæge nær Hillerød?

Tandlæge nær Hillerød

Tandlæge Hillerød

Bor du i området omkring Hillerød og Helsinge og søger du efter en professionel og engageret tandlæge? Vores klinik ligger centralt i Fredensborg og er udstyret med topmoderne udstyr og mange behagelige features. Vi håber, at du har lyst til at vælge os som din tandlæge. Hos os er patienten i centrum, og vi gør vores ypperste for at skabe behagelige oplevelser for vores patienter.

Din tandlæge skal vide, hvad han eller hun arbejder med. Det er, populært sagt, ikke for sjov, at vi går til tandlægen. Hos tandlægen tæt ved Hillerød kan vi vores kram, og vi ved, hvad vi arbejder med. Uanset om det er tandplejeren, klinikassistenten, tandlægen eller medarbejderen i skranken, gør vi vores bedste for at sikre, at du kan være tryg hos os. Når du er i vores tandklinik, er det dig, der er i centrum.  Du kan være sikker på, at vi vil drage omsorg for dig og dine tandproblemer og hjælpe med at rede trådene ud, når der er noget, der piner dig.

Tandlæge nær Hillerød

Du kan føle dig tryg og tilpas hos tandlægen i Hillerød. Vi ved, at mange ikke er glade for at gå til tandlægen, og derfor gør vi, hvad vi kan for at sikre os, at konsultation og behandling foregår i en behagelig og afslappende atmosfære. Det skal du gerne kunne mærke lige fra du træder ind ad døren hos os.

Tillid og tryghed er ikke nok, du skal også kunne stole på vores faglige vurdering. Hos os, kan du være sikker på, at vi fastholder en høj standard. Du kan regne med en høj kvalitet i tandbehandlingen hos os, og dermed også forvente, at det, du får lavet, holder som det skal.  Vi er hele tiden opdateret på de nye teknikker og muligheder, der er inden for tandbehandlingen og bruger altid de bedste materialer, så vi ved, at det holder i mange år.

Før en behandling, gennemgår vi de forskellige behandlingsmuligheder sammen. På den måde sikrer vi, at du kender de forskellige muligheder, og vi kan sammen vælge den behandling, der er bedst for dig.

Høj faglighed, fokus på kommunikation og omsorg for patienterne beskriver vores klinik og vores arbejdsmåder på den bedste måde. Vi arbejder dagligt ud fra en overbevisning og erfaring om, at er vores patienter veltilpasse og velinformeret, vil det give tilfredse patienter – der ønsker at komme tilbage til vores klinik.

Bestil tid her

Find vej fra Hillerød til vores tandlæge i Fredensborg

Vi ser frem til at skulle behandle dig og drage omsorg for de tandproblemer, der er dine og byder dig velkommen hos os her på klinikken.

×