• Underside Slider 3
  • Natalia 001
  • Underside Slider 1
  • Underside Slider 2
  • Stemningsbillede 05

Den usynlige tandbøjle – Hvad er Invisalign?

Når snakken falder på tandretning, tænker de fleste nok straks på de såkaldte togskinner. Men vidste du, at du kan sagtens kan få rettet tænder uden at skulle have en ubehagelig metalbøjle siddende på tænderne? Hos Tandklinik Lyhne i Fredensborg tilbyder vi nemlig behandling med Invisalign – en diskret og effektiv løsning inden for tandregulering.

Tandregulering med Invisalign

Invisalign er en aftagelig og gennemsigtig skinne, som skånsomt skubber dine tænder ind i den ønskede position. Skinnen er fremstillet i et let materiale, som tilpasses til lige præcis dine tænder, og behandlingen medfører derfor minimale gener.

Selve behandlingen starter på klinikken. Her taler vi med dig om dine forventninger til resultatet og scanner dine tænder for at kunne fremstille en serie af Invisalign-skinner, der passer til dit tandsæt. Scanningen giver os desuden mulighed for at fremstille en 3D-animation, som viser behandlingens omfang, varighed og slutresultat. 3D-animationen er en fordel, fordi du som patient kan få en klar fornemmelse for forløbet, allerede inden behandlingen starter.

Selve behandlingen

Når skinnerne er blevet fremstillet, udleverer vi dem til dig, og herefter vil det meste af behandlingen foregå hjemme hos dig selv. Du skal bruge skinnerne 20-22 timer i døgnet, og cirka hver eller hver anden uge skifter du til den næste skinne i serien. Hver skinne retter tænderne en smule, indtil de har opnået den ønskede position.

Varigheden af behandlingen afhænger af det enkelte tilfælde og kan vare fra 6 til 18 måneder. Undervejs i forløbet møder du op til kontrol på klinikken efter aftale for at få kontrolleret, at behandlingen forløber som den skal.

Hvem kan bruge Invisalign?

Invisalign kan rette tandstillingsfejl som dybt bid, krydsbid, underbid, åbent bid, for tætsiddende tænder og mellemrum mellem tænderne. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for tandretning med den usynlige bøjle Invisalign.

×